Het appartement

CASA OLIVO…VOOR EEN COMFORTABEL VERBLIJF
Een penthouse gelegen op de 2de verdieping van het nieuwe OASIS BEACH X: een moderne, nieuwe afgesloten privé-oase. Een prachtige binnentuin, groot zwembad, buitengym, sauna en indoorspa.
Het is gelegen in een aantrekkelijk gebied, op enkele minuten van de mooie stranden van Guardamar. Dichtbij het natuurgebied en het zoutmeer van La Mata.
Eén aangebouwde buur en één directe onderbuur. De slaapkamers zijn gelegen met als scheidingsmuur enkel deze van de eigen leefruimte van Casa Olivo. Je geniet er van een nachtrust die niet verstoord wordt door uw naaste buur. 
Zo volledig en zo goed mogelijk ingericht voor een comfortabel verblijf van 4 personen, bestaat uw reisgezelschap uit meerdere personen, vraag ons naar de mogelijkheden. Huisdieren zijn niet toegelaten. Voorzien van elektrische rolluiken, horren en airco. Gratis wifi. 
  
Moderne keuken:  vaatwasser, oven, microgolfoven, koelkast, diepvries, kookplaat, mixer, elektrische fruitpers, DolceGusto koffieapparaat, koffiezet, waterkoker, … en voldoende bestek, borden, tassen, glazen en allerlei klein keukenmateriaal.
Gezellige zithoek:  TV (+AppleTV met uw eigen ID), toegang tot terras    
2 Ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer:  Comfortabele matrassen, grote bedden 1m80/2m, inloopdouche, haardroger, toilet in elke badkamer.
  
Terras & dakterras: Een gezellig terras (10m2) met zicht op de binnentuin. Op het ruime dakterras (70m2) is het genieten van de zon en de rust een ganse dag!!! Sunrise en sunset inclusief!!!
De buitendouche (warm en koud water) brengt de nodige verkoeling. Beide terrassen zijn voorzien van voldoende meubilair en een luifel.