Toplocatie

TOPLOCATIE

OASIS BEACH X – CASA OLIVO, Carrer La Malva Rosa 24, 03149 Guardamar del Segura (urb. EL RASO), España

 

Gelegen in Guardamar del Segura, aan het eind van de Costa Blanca zuid, het begin van de Costa Calida, tussen Alicante en Torrevieja. Middenin het stukje Europa met het beste en tevens gezondste klimaat. Zon, zee, rust, shoppen, natuur, cultuur, fietsen, wandelen, watersporten, eten en drinken..alles is er om te genieten van een welverdiende vakantie.

 

In de residentiële buurt El Raso, één van de mooiste van de regio. Een mooie rustige urbanisatie met brede straten en vele palmbomen te midden van sinaasappel-,  citroen- en granaatappelboomgaarden, aloë vera plantages en niet te vergeten de grote velden met de lekkerste alcachofas (artisjokken).

 

Je vindt er op 900 meter een superette, apotheek, bars en restaurantjes, kapsalon, bushalte… Op 3km de eerste grote supermarkt voor al uw inkopen. Iedere zondagmorgen op wandelafstand (800m), de grote gezellige markt van Guardamar. Op slecht 10 minuutjes autorijden ben je in de stad.

 

  • Luchthaven:  Alicante 37km (30min.),  Murcia 50km (35min.).
  • Bereikbaarheid auto(snel)wegen: Carretera Nacional N-332 (Alicante-Cartagena), A7 (Alicante-Murcia) en AP7 (Alicante-Cartagena
  • Zee&strand: op 3,5km: Playa del Camp, Playa Moncayo, Playa La Mata,…